top of page

Vedlikeholdsavtale

Har du opplevd:

  • At kaffen har blitt dårlig på grunn av utstyrets forfatning? 

  • Driftsstans eller akutte problemer på ditt tilberedningsutstyr? 

  • Dyre og unødvendige regninger på hasteservice? 

  • At utstyrets levetid / restverdi ikke svarer til forventningene?

Lidenskapelige baristaer eller brennemestere setter presist utstyr som et av hovedkriteriene i jakten på de optimale kaffeopplevelsene. Selv med de beste forutsetninger vil omstendighetene rundt utstyret riktignok variere. Uavhengig av bruk, tempo og vedlikeholdsrutiner vil enkelte deler slites mer enn andre og bør byttes regelmessig. Skal presisjonen vedvare er altså regelmessig vedlikehold helt nødvendig. Barista Service sitt preventive vedlikeholdsprogram består av 3 moduler hvor samtlige er prissatt pr. maskin pr. utførelse. For at programmet til enhver tid er tilpasset din bruk og dine budsjetter velger du selv hvilke moduler og hvilken frekvens du ønsker. 

Abonnementsavtale på egenservicekit

 

Detaljert bruksanvisning medfølger

 

Fast pris med gunstige delepriser

Ditt utbytte

Preventivt vedlikehold er ikke bare den optimale måten å opprettholde kvalitetsnivået på. Ved full driftsstans opplever du i verste fall tap av omsetning. Et godt vedlikeholdsprogram reduserer mulighetene for nedetid, kostbare hasteservicer og misfornøyde kunder. Målet med Barista Service sine servicemoduler er å fjerne behovet for hasteservice. I tillegg er modulene kostnadseffektive. Blant annet får du et fast prisavslag på alle deler som inngår i den avtalen du velger, og skulle det være behov for øvrige delebytter i løpet av servicebesøket så spanderer vi arbeidstiden som medgår (gjelder kun delebytter som kan gjøres på stedet).

Med Barista Service sitt vedlikeholdsprogram kan vi alltid planlegge servicebesøket i forkant. Deres teknikere kan mye om kaffe og sammen med våre baristaer finjusteres maskinene slik at kaffen alltid smaker optimalt etter utført oppdrag.

Carl Fredrik Samson / Daglig leder / W. B. Samson

Skjema
Jeg trenger hjelp!

Vi gjør oppmerksom på at vi kun utfører service på maskiner og utstyr solgt av Espressospesialisten AS.

arrow&v

Takk for innsendingen din!

Vi tilbyr service, vedlikehold og reservedeler til følgende merkevarer:

bottom of page